8 órát viseltem Rihanna 'méregdrága' alapozóját | AvianaRahl

  October 15, 2018

Hahó! VÉGRE be tudtam szerezni ezt az alapozót, amiről annyi jót hallottam már, de vajon nekem is beválik vagy mehet vigaszágra porosodni a polcra? :/ KATT a 'több'-re és legyél több:

// Pezsgőtársak!
Ha nézitek a videómat, küldjetek róla nekem egy insta storyt, kíváncsi vagyok Ti hol szoktátok a videóimat nézni és milyen eszközön: teló, laptop, számítógép, tv...? Insta stoyban én is továbbosztom majd őket! :) Köszönöm!

// Cuccok rajtam:
Fülbevaló: Primark
Ing: F&F ősrégi, nem jött ki belőle btw az alapozó
Gyűrű: H&M

Hidratálók:
MAC Fix+
Paula's Choice RESIST Super-Light Wrinkle Defense SPF 30
http://bit.ly/2EyZpmH

A sminket a NYX HD Finishing Powder -el fixáltam!

Alapozó:
neve: Fenty Beauty by Rihanna PRO FILT'R SOFT MATTE LONGWEAR
színkód: 120
ár: 33 euro
lelőhely: Sephora vagy online

// Itt is megtalálsz:
Facebook: http://bit.ly/2DR7Qon
Instagram: http://bit.ly/2Fy2Mpe | @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ

// Együttműködés / Cooperation:
[email protected]

// A videó bármely részletének felhasználáshoz előzetes írásos hozzájárulás szükséges! Minden jog fenntartva!
2018, AvianaRahl

// Rólam:

Az online jelenlétemet blogolással kezdtem 2011. szeptemberében és akkor még magam sem tudtam pontosan mit csinálok, mindössze megosztottam a kreatív smink ötleteimet az érdeklődőkkel. Későn, 23 éves koromban kapott el a sminkelési láz, de az olyan erős volt, hogy hatására elvégeztem néhány sminktanfolyamot és szinte faltam a 'tutorial' videókat a témában. Évekig blog formában kommunikáltam, azonban az írások idővel elkoptak, ugyanis felfedeztem egy új felületet, ami teljesen beszippantott és ezzel megváltoztatta az életemet!

2012-ben kezdtem el YouTube videókat készíteni, majd 2014-ben csakhamar rájöttem, hogy ez az én igaz utam, amiben minden erősségem és tehetségem összpontosulni tud. Fiatal felnőtt nők a célcsoportom, elsősorban számukra készítem azokat a tematikus videókat, amely témák engem aktuálisan érdeklenek: sminkek és smink újdonságok, lifestyle vonatkozású videók, csevegős mindennapi témák és utazási vlogok. A csatorna egy nagyon erős mottóval rendelkezik, ami számomra is sorsfordító jelentőségű volt. Ennek az erejét próbálom átadni minden videómban a minőségi tartalom mellett.

Tessék pezsegni!
Üdvözlettel, Evelin

Share!